Ota kaikki hyöty irti ja muunna Facebook-profiilisi yrityssivuksi.

Muunna yrityksesi profiili yrityksille ja tuotteille tarkoitetuksi Facebook-sivuksi uudella muuntotyökalulla.

Facebook on tehnyt hienon työkalun firmoille, jotka ovat epähuomiossa perustaneet yritykselleen tai tuotteelleen yksityishenkilölle tarkoitetun profiilin. Tämä ei ole aprillipila, vaikka se saattaa siltä vaikuttaa. Niin tarpeellisesta ominaisuudesta tässä on kysymys.

Miksi profiili pitäisi vaihtaa sivuun?

Sen lisäksi, että sivu on paljon monipuolisempi ja hakukoneystävällisempi kuin henkilöprofiili, se on myös Facebookin käyttöehtojen mukainen. Profiilin perustaminen on kiellettyä muille kuin oikeille henkilöille, oikealla nimellä.

Muuntotyökalulla uudelle sivulle siirtyy profiilikuva ja kaverit muuntuvat tykkääjiksi. Muuta sisältöä ei voi suoraan siirtää, mutta se on pieni hinta uuden sivun tuomista hyödyistä.

Olen muutaman kerran auttanut organisaatioita perustamaan profiilin tilalle Facebook-sivun. Ainoa ongelma – ennen tätä työkalua – on ollut kavereiden siirtyminen uuden sivun tykkääjiksi. Hienosti ihmiset ovat yleensä ymmärtäneet, kun heille on avoimesti kerrottu tilanteesta. Suurin osa on ollut niin aktiivisia, että ovat klikanneet uudelle sivulle. Ja sivun tykkäämisen matalampi kynnys on tuonut myös uusi seuraajia.

Uuden työkalun vuoksi ei enää ole riskiä, että osa tykkääjistä putoisi matkalla.

Älä epäröi muuntaa yrityksellesi tekemääsi profiilia Facebook-sivuksi. Ennen muuntoa voit halutessasi ladata profiilisi valokuvasi, seinäkirjoituksesi ja viestisi talteen.

Apua blogin perustamiseen

Lataa ilmainen Miten aloitat bloggaamaan ammattimaisesti -pikaopas

Pin It on Pinterest