Kategoriat
Bloggaaminen

Markkinointiblogit TOP 21 (2/2011)

Sisältömarkkinointi-blogi rankkaa neljännesvuosittain suomenkieliset markkinointiaiheiset blogit. Arviointiin vaikuttavat mm. blogin päivitystiheys, sisällön oleellisuus ja hyödyllisyys sekä Google PageRank.

Tämän kertainen arviointi on tehty huhtikuun 2011 alusta kesäkuun loppuun mennessä julkaistujen kirjoitusten perusteella.

1 Gurumarkkinointi markkinointi
2 Zento sosiaalinen media
3 Tuplaamo-blogi markkinointi
4 PowerBlogi markkinointi
5 Episto.la markkinointi
6 Viestintätoimisto Suodatin internetmarkkinointi
7 Internetmarkkinointi.fi internetmarkkinointi
8 Saleslion-blogi markkinointi
9 Loippari internetmarkkinointi
10 Essale markkinointi
11 Tulos internetmarkkinointi
12 Markkinointia ja hulabaloota markkinointi
13 Matkailumarkkinointi markkinointi
14 Vapa Media -blogit internetmarkkinointi
15 Markkinointikatsaus markkinointi
16 Markkinakettu markkinointi
17 Really? internetmarkkinointi
18 Klok Blog markkinointi
19 Dingle – Päivän pop sosiaalinen media
20 Ilmestyskirjanpito markkinointi
21 Daily Diego markkinointi

Järjestyksestä ei ole valitusoikeutta ja tuomaristo on lahjomaton. Voit kuitenkin kertoa oman näkemyksesi listatuista blogeista ja niiden keskinäisistä paremmuuksista.

Internetmarkkinointi on pitkäjänteistä puuhaa, joten listasijoituksetkaan eivät vaihdu nopeasti. Tämä näkyy muun muassa siinä, että jo lakkautettu Gurumarkkinointi-blogi keikkuu listan kärjessä. Parantainen ja Apunen tekivät huhti-toukokuussa niin hyvää työtä, ettei heidän kärkipaikkaansa kukaan pystynyt vielä viemään.

Kun teet jotain, tee se kunnolla. Silloin pääset nauttimaan työsi hedelmistä pitkään. – Janne Ansaharju

Jos tiedät paremman tai ainakin yhtä hyvän markkinointiblogin kuin listatut, voit ilmoittaa sen mukaan tuleviin listauksiin. Kaikki markkinointiblogit eivät suinkaan yllä top 21 -listalle.

Kirjoittanut Janne Ansaharju

Olen sisällöntuottaja ja old-school-bloggaaja, jolla on myös visuaalista silmää ja laaja kokemus sosiaalisen median eri kanavista. Minulla on vahva viestintä- ja markkinointiosaaminen, ja olen työskennellyt monien eri alojen yritysten ja järjestöjen kanssa.

5 vastausta aiheeseen “Markkinointiblogit TOP 21 (2/2011)”

Erinomainen lista blogeja, jotka ovat aktiivisia. Kyllä Suomessakin osataan. Olen etsinyt ja löytänyt ison kasan kuolleita markkinointiblogeja. Kyllä mielestäni yrityksen kerran kuukaudessa pitäisi jaksaa sivuillensa jotain kirjoittaa. Kiitos Janne tästä.

Googlen PageRankia ei tulisi kuitenkaan liikaa tuijottaa.

Kiitos kaikille kiitoksista!

Teemu, tämän listan ykköstarkoitus on se, että markkinointiblogit löydettäisiin paremmin. Listasijoituksia ei kannata liikaa tuijottaa, mutta ne ovat kiva lisä ja virike bloggaajille.

Lauri, Google PageRank on minusta mielenkiintoinen arvostelun osa-alue. Se kertoo omalta osaltaan sivuston suosiosta. Listallani ei paljon pudota tai lasketa PageRank-arvon perusteella.

Olen pyrkinyt mahdollisimman monipuoliseen arviointiin, jossa korostuvat aktiivisuus, jatkuvuus, sisällön hyödyllisyys muillekin kuin julkaisijan asiakkaille ja se, että blogin teema on selkeästi markkinoinnillinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *